Allmänt

Min bror har tagit studenten

Juni månad har hittills varit väldigt hektisk för mig och det är inte över ännu. Jag och Joe har haft en religiös vigsel för familj men har det större ”officiella” bröllopet kvar. I mitten av detta tog min bror studenten. Därav har det varit lite dött här. Jag var i Jönköping, min hemstad, förra veckan för att fira min bror. Min lillebror är en av de viktigaste personerna i mitt liv och jag skulle kunna göra allt för honom. Under hela min uppväxt och även idag har han varit min bästa vän. Förra veckan var väldigt viktig för mig för att det var min brors vecka.

Min bror är en av mina förebilder. När han var liten kämpade han med hälsorelaterade problem och elaka människor. Idag är han i toppform och har ett av Smålands högsta meritsnitt. Jag är så stolt över honom och vad han har åstadkommit. Under sina tre år på naturvetenskapliga linjen på Erik Dahlbergsgymnasiet har han vunnit kemitävlingar, fått toppbetyg i allt, varit med i flygvapnet och framförallt bara varit fantastisk. Förra veckan valde jag att ge honom så mycket tid som möjligt för att tid spenderad med honom verkligen är en gåva för mig.

För mig var min brors student nästan viktigare än mitt eget bröllop. Därav har det varit väldigt dött här. Jag kommer att börja uppdatera lite oftare i juli! Nu är det bara ett event kvar!

6 reaktioner på ”Min bror har tagit studenten

 1. Lite sent visserligen men hittade just hit…

  Ber att få säga
  Stort GRATTIS till din fina brors Studentexamen…….

  Underbart att läsa om den fina och varma vänskapen mellan dig och din bror.

  Furthermore, wow säger jag bara när jag läser om hans otroliga framgångar.
  BE PROUD!!!

  Din bror kommer att gå långt, väldigt långt och ha loads of success in career and life.
  The world better watch out.

  Karma

  Mandy
  (bloggläsare Fokis sajt)

  1. Åh vad snäll du är fina Mandy! Min bror är en av mina pelare så jag blir jätteglad över din kommentar! Jag hoppas också att han kommer minst så långt som han önskar i livet. Just nu har han börjat plugga till läkare i Göteborg.
   Massa kramar!

   1. Härligt att din bror börjat på läkarlinjen i Göteborg.
    Tror det är ett intressant och framför allt givande yrke.
    Kunna göra en insats för humanity.

    Sedan när han är färdig om några år, är det ju bara att välja var i Sverige (eller världen) han
    vill vara verksam. Sjukhusen är ju i stort behov av personal inom alla kategorier.

    Har din bror redan nu bestämt vilken inriktning han skall välja längre fram?
    Vill han arbeta i Sverige eller något annat land i framtiden?

    Best of luck to your brother with the studies.
    Med hans fenomenala kapacitet kommer det att gå suveränt.

    Loads of hugs to you all!

   2. I dagsläget är han intresserad av forskning så han vill forska vidare. Han ser ett behov av förbättrad organtransplantation så han vill fördjupa sig där och eventuellt bli professor. Dock har han precis börjat så det är en lång väg att gå innan han faktiskt har bestämt sig.
    Jag håller tummarna för honom! Han hälsar tack förresten! Har god kontakt med honom och han läser min blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *