Allmänt, Desserter, Drycker, Event, Figurer, Gosedjur, Mat, Resor, Samlarprylar

Tokyo, 09/2018

Prylar

Sist men inte minst tänkte jag visa upp alla saker vi fick med oss hem. Jag gjorde detta sist också. Jag har delat upp allt i tre delar. Den första delen innehåller allt vi köpte eller vann i arkader. Den andra delen är allt från Disneyland. Den sista delen visar allt vi fick med oss från TGS. Jag kommer inte skriva vad allt är men om ni vill veta vad något specifikt är så kan ni fråga på. Jag svarar i kommentarerna. Notera att mycket här är presenter åt vänner och familj också.

Saker vi har köpt och vunnit

Prylar från Disneyland

Prylar från TGS 2018

Tusen tack för att du har läst hela inlägget! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att det är så långt men jag hoppas att uppdelningen har underlättat!

4 reaktioner på ”Tokyo, 09/2018

 1. Tänk så sjukt mycket cool Cosplay det finns…! Önskar att jag också kunde, haha.

  Har du läst Akira förresten? Jag har tänkt läsa den eftersom det är en klassiker men inte heller vågat eftersom jag är lite av en fegis, haha…

  1. Ja, det är så fantastiskt! Jag önskar också att jag skulle kunna men tror inte att det hade passat mig.

   Vad kul att dina syskon har varit där! Det är ett land där sevärdheterna inte tar slut. Hoppas att du får chansen att åka dit någon vacker dag!

   Ja, jag har Akira i min bokhylla. Den är ganska våldsam, men den är en seinen så det är ganska förväntat. Den är faktiskt väldigt bra men jag kan förstå att den inte är för alla.

   Tack snälla för den fina komplimangen och att du tog dig tiden att läsa hela! Kramar

   1. Haha, det var så lite så. ♥ Jag kanske ska försöka våga mig på Akira någon dag, känns den för läskig för mig så får jag väl ge upp. ^^’

 2. Åh, min storebror har också berättat om korparna, de skrämde honom nästan lite grann. ^^’ Och just nu är min andra storebror och fru i Tokyo. Avundas alla er som har varit i Japan, haha!
  Ska ta och läsa igenom de andra sidorna av inlägget nu, så himla fina foton också. ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *