Allmänt

Tentor nalkas

Jag försöker uppdatera sidan så ofta som möjligt, men nu kommer det nog vara lite dött under ett tag då tentor närmar sig. Min fokus måste vara studierna för tillfället och därför kommer kameran ställas åt sidan. Blir det några recept kommer jag givetvis posta dem, men just när det är tunga studier som väntar mig brukar det bli ganska mycket enkla rätter som redan dykt upp här. Eller så brukar jag bara steka något halvfabrikat och ha potatismos till, som t.ex. en vegetarisk schnitzel. Ett tips är att prenumerera på mina inlägg via mejlfunktion så att man får mejl varje gång något nytt publiceras. Detta görs enklast genom att bocka för rutan längst ner i kommentarsfältet. Då slipper man kolla in varje dag. För just nu kan jag inte lova inlägg på rullande band. Köksbordet ser ut som ett bombnedslag med allt material jag behöver inför tentorna.

DSC_0001

Ett annat tips som inte hör till denna sida är det mellanmål jag ofta äter då jag studerar. Det är två vanliga ostmackor på fiberrikt bröd, några vindruvor och någon kopp kaffe. Det är en bra variation av kost som ger hjärnan och kroppen energi till tunga studier.

DSC_0002

Nu får jag nog susa tillbaka till studierna. Men aktiviteten kommer återgå till ursprunglig takt igen så fort som tentorna är avklarade, vilket lär vara i början av sista veckan i mars. Men som sagt, prenumerera gärna utifall det dyker upp lite inlägg då och då för matlagningen står ju inte helt still!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *