Recensioner, Samlarprylar, Tips

Pusheen Box – sommar 2016

De flesta känner nog till Pusheen, en tjock och grå katt som finns lite överallt. Främst används den som klistermärke på Facebook men det finns så mycket mer med denna lilla katt. För den som är extra galen i Pusheen finns något som heter Pusheen Box. Det är en box med prylar värda minst 100 dollar som man kan prenumerera på. Boxen kommer fyra gånger per år, en per säsong. Ju längre prenumeration man har, desto billigare blir boxarna. Jag fick en årsprenumeration i tidig födelsedagspresent av Joe så min första box kom under veckan. Jag som älskar Pusheen blev såklart överlycklig.

Jag har alltid varit emot boxar eftersom man sällan kan använda alla sakerna i boxen men för en gångs skull finns en box där jag gillar allt för jag älskar Pusheen. Även om prylen i sig inte är något jag kommer använda så är det något jag gillar. Så vad finns i sommarens box då? Jo, jag tänkte visa er med bilder.

Först får man sin box i en väldigt häftig Pusheenkartong där varje sida har någon detalj från hans päls.

DSC_0001

I och med att det är sommar så innehåller denna boxen väldigt typiska sommarprodukter som är lämpliga på utflykter eller t.ex. på stranden. Vad sägs om ett par flip-flops med Pusheen på? Jag använder inte denna typen av skor men de är väldigt söta så jag lär spara dem till något framtida tillfälle.

DSC_0003

Det medföljde även ett par solglasögon och en badboll som jag inte blåst upp ännu. Bollen formar Pusheens huvud. Jag kan tyvärr inte använda solglasögonen då jag har synfel men om jag någonsin känner för att använda solglasögon kan jag byta ut glasen i bågarna!

DSC_0005

En iskubsform är alltid bra att ha nu när det är varmt. När det inte är varmt kan man använda formen till choklad eller liknande eftersom den är gjord i silikon!

DSC_0006

Figurälskaren i mig nästan skrek av glädje när jag såg att det fanns en Pusheenfigur i lådan. Den föreställer Pusheen som en sjöjungfru.

DSC_0009

Det fanns en väldigt trevlig mugg i tålig plast för sommarens svalkande drinkar. Muggen är den finaste artikeln i hela lådan tycker jag. Produkten bredvid muggen på bilden nedanför är en kläddekoration med Pusheen i solglasögon som man kan stryka på valfritt plagg. Jag har inte bestämt mig vilket ännu…

DSC_0007

En av grejerna som medföljde som jag lär använda flitigt är en liten väska som fungerar perfekt när man ska sova borta under en kort period. Väskan är supersöt och rymmer allt man kan behöva en helg.

DSC_0004

Sist men inte minst så fick man ett väldigt fint badlakan som är min favorit i sommarens box. Badlakanet syns på bilden nedanför där jag har hängt det i bakgrunden.

DSC_0002

Så för er som gillar Pusheen är denna boxprenumeration ett måste. Oavsett artiklarna man får är innehållet alltid supergulligt och man blir glad när man får boxen. Jag blev överlycklig när jag fick den första boxen så Joe lär förnya prenumerationen varje år för mig.

Gillar ni eller känner ni någon som tycker om Pusheen så är detta ett superbra tips från mig. Boxen är verkligen uppskattad och prisvärd. Vissa av artiklarna i boxen dyker upp i Pusheenhandeln senare till ett högre pris men en del grejer är unika och för prenumeranter bara. Så för att inte missa något eller för att undvika höga avgifter är det bästa att prenumerera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *