Allmänt, Samlarprylar, Tips

Kattpost

Som ni kanske vet så har Merlin ett Instagramkonto. Där har vi genom åren skaffat en hel del fina vänner. Många av de svenska vännerna tipsade mig om något som hette “Kattpost”. Detta är en månadsbox som man prenumererar på. Tjänsten kostar 299 kr i månaden och då får man en låda med godsaker varje månad. Jag och Joe tyckte att det var en bra present för Merlin eftersom han lätt tröttnar på att ha samma saker i sitt liv hela tiden. Med boxen får han lite mer variation.

Varje box har en väldigt kattig design med vackra ögon på.

Boxens värde är alltid högre än det man betalar. Jag kontaktade Kattpost och frågade om Merlin skulle kunna få en prenumeration utan kattmynta i och det gick alldeles utmärkt. Man kan alltså få en personlig box också om man vill undvika vissa produkter. Vi ger inte Merlin kattmynta alls så han får andra leksaker om ordinarie innehåller kattmynta. Smidigt, eller hur?

Jag tänker inte visa er produkterna som var i lådan för det är saker man kan hitta online annars, men jag ville visa er en sammanställd lista istället som medföljde med novemberboxen.

Det är alltid väldigt fina produkter i boxarna och jag har hittills fått två stycken. Merlin är väldigt nöjd för han får variation i och med att det alltid finns en leksak i, så nu har han många leksaker att leka med. Dessutom älskar han alltid maten som man får i boxarna. Godiset kommer alltid i en generös storlek och räcker länge. Vi behöver knappast köpa kattgodis längre så det är en väldigt bra box för oss. Vill du skämma bort din katt så tycker jag att du borde prenumerera på Kattpost!

Observera att detta är en personlig recension och inte ett sponsrat inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *