Samlarprylar, Skönhet

The Body Shop – Robotsparbössa

Att jag gillar robotar kommer nog inte som någon nyhet. En av de många anledningarna till att jag valde maskinteknik som utbildning var just att jag gillade robotar. Häromdagen var jag ute och julhandlade på Grand Samarkand i Växjö och besökte The Body Shop. Där hittade jag en jättefin robot med hippiedesign som jag blev totalt kär i. Roboten var inte bara en traditionell komisk robot utan den spred även kärlek. Jag frågade expediten i butiken vad meningen med roboten var. Hon sa att den innehöll duschkrämer och body butters i tre av deras fruktiga dofter. Efter att ha öppnat roboten skulle man kunna använda den som en sparbössa. Den kostade omkring 140 kronor för mig eftersom jag hade en hel del rabatter sparade. Jag kunde inte direkt säga nej till en sådan sötnos; dessutom använder jag alltid The Body Shops body butters så jag tyckte att den kändes väldigt prisvärd.

När jag kom hem öppnade jag roboten direkt. Det är bara att dra av huvudet (brutalt). Inuti fanns tre duschkrämer i dofterna: jordgubb, mango och kokos samt tre tillhörande läppbalsam.

Jag blev i början lite besviken eftersom expediten sa att roboten skulle innehålla body butters och inte läppbalsam eller “lip butter” som de heter – kände nästan att jag borde ha åkt tillbaka för att klaga men å andra sidan hade jag inget emot läppbalsamen. Jag behövde läppbalsam så det löste sig men jag kände att det var synd att jag inte betalade för det jag trodde att jag skulle få.

I slutändan är produkten ändå prisvärd för att man får en sparbössa som har ett väldigt unikt utseende. Dessutom tror jag att mänskliga fel kan hända, speciellt när man jobbar som expedit mitt i julhandeln. Jag är nöjd med köpet men hade varit gladare om jag hade fått body butters för det är lite onödigt med tre olika läppbalsam just nu eftersom jag redan har en hel del. Jag har ett läppbalsam i varje väska så att det alltid finns till hands men saknade att ha en hemma. Nu har jag tre. I vilket fall som helst så är jag nöjd med mitt köp och tycker att roboten är en riktigt bra presentvara men jag hade falska förväntningar inför köpet.

Jag kommer inte att ge varorna i roboten individuella betyg eftersom de överlag är bra och även för att jag har skrivit om The Body Shops Mango-serie tidigare. Däremot tänkte jag betygsätta sparbössan i helhet.

Robotsparbössa: 9/10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *