Allmänt

Leon, 02/2018

Det har varit tyst här ett tag men det beror på att jag och Joe var i Japan förra veckan. Dessutom har examensarbetena prioriterats i och med resan. Nu när jag är hemma igen tänkte jag dela med mig av några inlägg som har legat på hög. Först ut är ett inlägg med bilder ur min portfolio.

Förra månaden la jag ut en annons i en lokal grupp i sociala medier där jag erbjöd gratis fotografering av husdjur i utomhusmiljöer. Anledningen till detta var att jag kände att jag ville expandera mitt galleri lite så att det inte bara skulle innehålla bilder på min älskade Merlin. Jag blev kontaktad av en person som var intresserad av fotografering av hennes hund Leon. Vi bokade in en solig dag och begav oss mot Café Tufvan här på Växjö Campus. Området runt caféet är magiskt under vintern med alla höga björkar och den fina snön.

Leon var otroligt hjälpsam och lydig så fotograferingen gick väldigt bra och snabbt. Jag fick en hel del bilder jag blev väldigt nöjd med. Jag tror att jag blir bättre och bättre på hundar så jag hoppas på att få fotografera fler! I vilket fall som helst så tänkte jag inte skriva mer än så utan låta bilderna illustrera resten. Fler bilder finns på min hemsida. Ni är som vanligt väldigt välkomna till att lämna kommentarer och konstruktiv kritik. Det är alltid positivt om ni kan säga något som kan få mig att bli en bättre fotograf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *