Allmänt

Anna, 06/2018

Förra månaden hade jag äran att få följa med Anna Wessman på ett träningspass igen (i fotosyfte). Denna gången var träningen utomhus. Hon började med uppvärmning inomhus som involverade kast med boll mot vägg samt en löparrunda. Därefter fick jag följa med henne ut och faktiskt se på spjutkastning på nära håll för första gången i mitt liv! Det var riktigt spännande och imponerande. Spjutkastning är så mycket mer än rå styrka. Det handlar om teknik, finess, skicklighet och intelligens. Anna imponerade verkligen och jag hoppas att mina bilder visar hur duktig hon är! Trots motgångar och skador har Anna tagit sig så otroligt långt och kämpar fortfarande. Hon är en sann förebild!

Här nedan har ni några av mina favoritbilder från den dagen. Under tiden Anna sprang tog jag några kort inne i Telekonsult Arena också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *