Allmänt

Pascalina, 06/2018

För ungefär två månader sen fotograferade jag min vän Pascalina. Fotosessionen var en födelsedagspresent från mig till henne. Tyvärr har det dröjt alldeles för lång tid för mig att posta bilderna här men nu har jag tagit tag i det och tänkte dela med mig av dem i detta inlägget.

Pascalina och jag läste vår masterutbildning tillsammans. Hon är en charmig människa som har magiskt hår. Vi gick en promenad runt Teleborgs naturreservat. Jag bad henne vara så naturlig som möjligt och tog bilder när hon minst förväntade det under hela rundan. Det var en fantastisk eftermiddag i solnedgången och jag gör gärna om det igen. Pascalina är inte bara en söt vän utan även en väldigt duktig individ. Jag och hon har kämpat tillsammans med flera projekt och vi har alltid haft det bra tillsammans! Nu ska jag sluta skriva och låta bilderna tala men ni får gärna lämna konstruktiv kritik.

2 reaktioner på ”Pascalina, 06/2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *