Allmänt

Alexandra, 08/2018

I somras tog jag några kort på en av mina barndomsvänner, Alexandra. Hon är en vän jag lärde känna genom BC Manga, en svensk community för personer intresserade av japansk populärkultur. Det visade sig att vi båda bodde i Jönköping så vi umgicks på stan en hel del. Alex flyttade till Storbritannien och vi tappade kontakten men nyligen fick hennes fästman jobb på IKEA i Älmhult så nu är hon i närheten igen.

Alex är en av mina bästa vänner och har alltid varit en klippa. Hon har alltid varit där för mig och är en underbar och omtänksam person. Tyvärr har hon lidit av dåligt självförtroende och psykisk ohälsa genom livet och trivs därför inte alltid med sig själv. Jag ville få henne att känna sig vacker och älskad och valde att fotografera henne i skogarna runt Agunnaryd. Alex betyder väldigt mycket för mig och jag tycker att hon är en av de vackraste kvinnorna som finns enligt mig. Jag vet att bilderna inte kan få henne att ändra sig, men jag hoppas att de är en hjälp på traven!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *