Allmänt, Event

Rix FM Festival 2014 – Växjö

Den åttonde augusti var det Karl-Oskar här i Växjö. För er som inte vet vad det är så är det ett relativt ointressant event som hålls årligen på Stortorget här. Det förekommer musik, tivoli, mat och marknad. I samband med eventet hölls även Rix FM Festivalen här i år. Jag sökte såklart presspass för ackreditering inför detta i förväg. Förra året efter att jag tagit tag i MAD, min egen studio som jag frilansar under, så bestämde jag mig för att utöka min portfolio. Som fotograf vill jag använda mig utav varenda möjlighet som hamnar i min väg. Fotograf är inget välbetalt yrke så man behöver ta åt sig.

Jag lyssnar endast på radio då jag kör så för mig var musiken i fråga inget jag brydde mig om. Men artister som spelas på radio spelas där just för att de är populära så jag ansåg att ett presspass på denna festival skulle vara givande för mig som fotograf – och jag hade rätt! Fast jag måste ändå erkänna att Linnea Henriksson sjunger som en gudinna. Och jag har faktiskt lyssnat på henne sen hon var med i Idol.

Har idag redigerat alla foton jag hade på mitt minneskort. Det dröjde lite eftersom min dator havererade för några veckor sen och jag fick invänta en ny. Hur som helst, nu är det gjort och jag är riktigt nöjd över de foton jag fått. Detta var första gången jag fotograferade en konsert på egen hand. Har alltid haft andra fotografer med mig som jag arbetat med, främst vänner inom samma bransch. Så detta var spännande. Det var även väldigt nervöst då jag var tvungen att kliva upp på scenen vid ett tillfälle för att ta kort på publiken som bestod till mestadels utav skrikande tjejer. Men jag antar att sådant är vanligt då yngre killar står på scenen…

Alla utvalda foton finns på min hemsida, www.madesigns.se, men de jag gillade mest redigerade jag fram en svartvit version på också eftersom jag älskar att fotografera i gråskala. Och de är just de bilderna jag vill dela med mig av här. För att se resten, och i färg, kolla gärna på min hemsida. De ligger i galleriet under kategorierna event och panoramas.

DSC_0024

DSC_0579

DSC_0503

DSC_0479

DSC_0159

DSC_0312

DSC_0361

DSC_0115

DSC_0421

DSC_0421

Untitled_Panorama1

Om du vill köpa någon av fotografierna eller använda dem för privat bruk så kanske det kan vara bra att veta att de är till salu, i full storlek, utan vattenstämpel. Kontakta mig personligen i så fall. All information finns på min hemsida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *