Allmänt

Miljövänlig inslagning

Många av mina vänner fyller år runt hösten, även min pojkvän. Just av den anledningen är hösten den säsong då mest paket slås in hos mig. Jag har alltid funnit paketinslagning riktigt roligt för det är själva inslagningen som lämnar det första intrycket. Jag låter aldrig affären slå in mina paket för jag vill lämna min signatur både på utsidan och insidan. Men presenter och allt annat som kommer med dem är inte det bästa som kan hända miljön och därför brukar jag slå in mina presenter på ett mer miljövänligt sätt.

Har idag slagit in presenter som ska gå till min pojkvän och till min vän Sara. Passade även på att ta några kort så att ni kan se hur man kan slå in paket på ett mer miljövänligt sätt som faktiskt även är gratis! Vad är den magiska hemligheten? Den ligger i brevlådan! Svaret är tidningar. Jag brukar använda sidor ur gamla tidningar och reklamblad som presentpapper. Det är något som sticker ut samt ser häftigt ut.

DSC_0012

Man kan göra lite allt möjligt. Ibland kan man vara kreativ och välja ut vissa sidor som ser bättre ut. Jag hade några rullar presentband liggandes i mitt förråd så därför använde jag dem till vissa paket. Men om man vill ha det helt gratis och eko så kan man även göra fina dekorationer med tidningspapper. Det har jag gjort på ett av Saras paket.

DSC_0010

Sammanfattat kan man säga att det är bra att spara på saker. Man vet aldrig när man kan behöva dem. Det enda som behövs är lite kreativitet!

DSC_0005

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *