Drycker

Lipton – Berry Bliss

För mig fungerar inte en höst utan te – eller andra årstider för den delen. Te är ett måste för mig, ungefär som vissa dras till kaffe. Så jag tänkte skriva ett nytt inlägg om te ikväll. Jag ville passa på då jag köpt mig en ny kopp från Åhlens idag. Det är en väldigt höstig kopp som har en räv på framsidan. Den har även ett par tassar samt en svans på baksidan.

Teet jag tänkt skriva om är Liptons Berry Bliss. Det är löste och kommer inte i påsvariant så man får ha en tesil redo. Personligen så är detta en av mina favoriter från Lipton. Det är en ljuvlig blandning av svart te och bär. Alla dessa bär är typiskt svenska och därför tänker jag på skogar och bärodlingar så fort jag dricker detta. Under hösten brukar man blicka tillbaka till säsongen som varit som råkar just vara sommar, och då konsumeras mycket bär. Därför tycker jag att detta är ett perfekt te för hösten. I och med att det är svart så går det alldeles utmärkt att ha i mjölk och socker också om man vill det.

DSC_0001

Själv tycker jag att teet är gott som det är utan personliga tillsatser. Det bästa med teet är att bärsmaken verkligen sticker ut och man känner av den oavsett temperatur på teet. Jag avskyr när te blir kallt för då går det inte att dricka men detta är en utav de få sorter jag faktiskt kunnat dricka då det svalnat eftersom fruktsmaken är så smaskig. Så om du besöker en livsmedelsbutik tycker jag att du bör ge detta te en chans. Det är en härlig blandning som får en att njuta av nuet och blicka tillbaka till det som varit. Passar utmärkt till vilket fika som helst!

DSC_0004

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *