Drycker

froosh fruit:bottled

Jag har aldrig riktigt varit förtjust i smoothies men då de råkar vara en del av dagens hälsotrend så brukar en smoothie då och då hamna framför mig. Speciellt då jag besöker min familj i Jönköping eftersom min bror förbereder dessa varje dag. Men ändå har jag aldrig tyckt om dem, förrän nu. Det finns ett märke som heter “froosh”. Deras smoothies är något helt annat och bör nästan klassas som en egen kategori.

För några dagar sen då jag missade bussen sprang jag till ICA för att köpa något att dricka, var så törstig. Då jag älskar mango så tyckte jag att en mangosmoothie lät intressant. Trots att jag inte gillade smoothies så älskar jag att prova nya saker så jag köpte en. Den var väldigt dyr, men åh, så god. Jag missade en till buss för att springa tillbaka och köpa en större flaska att ta med hem.

Dessa smoothies är gjorda på frukt, helt utan socker och tillsatser. Dessutom är fruktblandningarna såpass välbalanserade så man märker att det är flera olika smaker i men den viktigaste frukten sticker ändå ut. Och det var precis det jag ville ha – en mangodryck som smakar just mango. Så ett framtida inköpstips är definitivt en froosh smothie. De finns i ett flertal smaker och alla är underbara på olika sätt.

froosh smoothie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *