Drycker

Lipton – green tea: Strawberry Cupcake

I somras hittade jag några roliga tesmaker som Lipton har framställt. Flera av dem smakade bakverk. Jag trodde inte det kunde vara möjligt och köpte hem de flesta smakerna för att prova. Och jag hade rätt till viss del, men jag hade även fel. Idag har jag tänkt skriva om en av dem som är den enda gröna sorten i deras galna serie. Den smakar jordgubbscupcake enligt paketet och kommer i pyramidpåsar som blivit rätt trendiga på sistone. Anledningen till detta är att bladen i påsen kan cirkulera bättre och man får en mer aromatisk upplevelse.

DSC_0008

Grönt te är lite milt men smått bittert till smaken så jag förväntade mig något sådant. Detta te är inte alls vad jag förväntade mig. Det är ett te som vid klunk smakar som vanligt grönt te fast smaksatt med jordgubb. Därför försvinner den bittra smaken. Men när man väl druckit lite så lämnar teet en eftersmak av cupcake. Så det är ett te som verkligen sätter spår och får en att ifrågasätta sitt smaksinne då det är så busigt. Jag älskar detta te för det är så häftigt att smaka en sak när man dricker det och något annat då man är färdig. Därför tycker jag att min hypotes både var sann och falsk. Så om du vill prova på något spännande borde du köpa detta te. Och för de som är nybörjare gällande grönt te är detta något lämpligt att börja med då det har en mild karaktär.

DSC_0009

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *