Gosedjur, Samlarprylar

Alpacasso: Rainbow serien – blå

I början av denna vecka fick jag min första Alpacasso. Ni kan läsa inlägget här för mer upplysning kring vad de är för något. Vill inte upprepa mig om och om igen om dem då jag lär köpa fler och det blir nog tröttsamt att se en beskrivning i varenda inlägg för de som följer denna sida regelbundet.

Hur som helst så var jag så otroligt nöjd med mitt köp att jag beställde en till. I och med att jag beställde ifrån Storbritannien så hann denna komma fram väldigt snabbt. Plockade upp den redan i morse och jag är så himla glad. Denna är från samma serie som den förra, nämligen Rainbow serien. Detta är den blåa.

DSC_0006

Precis som de andra i serien så är denna väldigt söt och gosig. Den är lika hög som den förra och är därför i den största storleken som finns bland de normala gosedjuren. Det jag märkte med den blåa var att den kändes lite mjukare och lenare än den vita jag har. Själv tror jag att det beror på att jag kramat den vita för mycket då jag sover med den och har den i famnen vad jag än gör. Så om någon dag, kanske redan imorgon, så är nog den blåa lika använd som den vita. Men det är inget problem för mig för jag köpte dem för att gosa med dem.

Jag kommer inte köpa fler ur Rainbow serien då jag inte tycker de övriga två är lika intressanta. Jag vill bara ha de Alpacasso gosedjur som kommer enfärgade och utan ögonfransar. Tycker inte om de som har några slags kläder på sig så det lär nog dröja ett tag tills jag köper någon ny. Men kommer det något som faller mig i smaken kommer jag verkligen inte tveka. Dessa gosedjur är älskvärda och härliga. Jag blir alltid glad när jag ser dem. För mig är dessa två fluffiga varelser nog för tillfället men jag ska definitivt köpa fler!

DSC_0011

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *