Mat, Recensioner

Barilla – Olive

Då jag haft rätt mycket för mig under veckan ville jag vara lite mer lat och köpa färdiglagade rätter. I och med att pasta är väldigt uppskattat hos oss så tänkte jag att en färdig pastasås skulle sitta rätt. Kände för något med smak av tomat så jag valde Barillas pastasås “Olive”.

DSC_0001

Jag har aldrig varit förtjust i oliver, men jag måste erkänna att då de blandas väl i andra rätter så är de helt underbara. De har den perfekta syrligheten. Denna såsen var precis vad jag förväntade mig. Den var enkel att förbereda. Allt som behövs är att värma upp den lite lätt och sen blanda med kokt pasta. Jag tycker den var god. Det är inte den bästa pastasåsen jag ätit men den är definitivt något jag kan tänka mig köpa igen. Det är en typisk italiensk smak, alltså väldigt kryddfattig så att man kan känna smaken av råvarorna som använts. Det är en stark smak av tomat och såklart oliver. Det är ganska svårt att säga mer än så då dessa två är huvudingredienserna. Men för de som älskar kombinationen av oliver och tomat, eller de som bara vill prova något italienskt som är enkelt så är detta en riktig höjdare. Det är enkelt, snabbt och gott. Dessutom är priset på den väldigt rättvist satt. Hade inte betalat mer eller mindre för den. Det är en bra mängd i burken. Det enda negativa i det hela är väl att det är svårt att få ur allt ur burken då den börjar bli tom men så är det nog med alla glasburkar av den formen. Men i helhet så skulle jag rekommendera denna sås. Den får inte toppbetyg då det finns godare såser, men kanske näst högst.

DSC_0003

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *