Drycker

Twinings – Passionfruit, Mango & Orange Tea

Alla som dricker te känner nog till märket Twinings. Främst är det världens mest kända temärke, men det är också världens äldsta logga! Personligen så är deras te lite banalt i längden eftersom de är just så etablerade. Man tänker att alla vet om dem, alla dricker deras produkter – det är inte direkt något speciellt att skriva om. Men, även något så stort och utspritt som Twinings har vissa saker som inte kan undgå ett inlägg här.

För drygt en månad sen skulle jag köpa ingredienser för att baka lite. ICA där jag bor har bakingredienser bakom tehyllan. Det är nästan så att de vet vem jag är och hur de ska locka mig. Och de lyckades. Jag gick såklart förbi tesorterna och beundrade alla vackra paket medan jag funderade över vilken jag skulle köpa. Insåg då att jag faktiskt inte hade något tropiskt te och valde därför att ge mig på Twinings te med passionsfrukt, mango och apelsin.

DSC_0007

Förpackningen är lika tråkig som alla andra Twinings paket, men oj vad jag blev positivt överraskad av detta te. Det är ingen konstighet att Twinings är så kända som de är. Deras te är gott, men lite överskattat. Fast just denna sort skulle jag kunna dricka varje dag. Det är ett härligt svart te som smakar tropiskt och sött, även utan socker. Det är ett somrigt te som gör en alldeles varm inombords. Så för er som vill ha något rätt vanligt men ändå speciellt så bör ni prova detta te. Det är underbart!

DSC_0010

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *