Allmänt, Drycker, Samlarprylar

Mr. Tea

En av mina julklappar från den senaste julen var en rätt häftig tesil. Jag fick denna av min pojkväns lillasyster. Det hela var väldigt ironiskt. Denna tesil har jag varit ute efter rätt länge men då jag letade var den inte särskilt populär och var därför svår att hitta i Sverige till ett rimligt pris. Men helt plötsligt var den i mina händer. Hon visste inte att jag länge velat ha den så gissa om jag blev överraskad?

Så vad gör denna tesil så speciell? Jo – det är Mr. Tea. Det är en glad liten gubbe som också vill njuta av ditt te. Han är gjord i silikon och har armar som fungerar som fästen. Han hängs på vilken kopp som helst utan några problem. Hans byxor är ihåliga och fyllda med valfritt te. Man drar isär honom, fyller honom, placerar honom. Sen kopplar han av i din kopp så länge du vill att han ska få göra det.

DSC_0002

Den enda nackdelen med honom är att han är lite långsam. Med en tesil eller tepåse kan man röra om enkelt och teet sprider sig lättare. Nja, det finns nog en nackdel till. Man behöver fylla koppen rejält för hans ben är inte så böjda. Hade hans ben nått neråt en bit till hade man inte behövt ha honom i koppen så länge. Fast det gör inget alls för han är så otroligt söt och man blir så glad av att se honom. Ibland låter jag honom hänga kvar tills mitt te är alldeles bittert för jag blir så ledsen annars. Vill ju inte beröva honom från hans avkoppling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *