Gosedjur, Samlarprylar

Alpacasso: Tsumikko serien – rosa

För första gången på väldigt länge var det soligt här i Växjö idag. Det varande inte så länge, men länge nog för mig att ta några kort på saker och ting som möjligtvis kan vara intressanta att läsa om. En av sakerna är något som borde visats upp för längesedan. Problemet är att jag hade glömt bort det helt enkelt. Men nu fungerar minnet som det ska, så här kommer ett inlägg om min tredje Alpacasso. Jag har haft den i nästan en månad nu så detta skulle skrivits i början av året egentligen.

DSC_0002

Denna Alpacasso är från Tsumikko serien. Det är den första och enda jag lär köpa ur den. Jag samlar inte på hela serier av Alpacasso, utan jag vill ha dem i så många olika färger som möjligt (och utan några accessoarer). Jag har redan en blå och en vit. Ville ha en rosa också men de flesta kommer med ögonfransar. Detta var en av de få rosa som kom utan ögonfransar. Sen är jag inte så värst förtjust i färgen rosa men ville ändå ha en Alpacasso i den färgen. Tsumikko serien är lite som kuddar och är till för att verkligen gosa med. Tänkte att en rosa verkligen skulle gå ihop med vår färgsprakande canvastavla i vardagsrummet så jag beställde en rosa liten Alpacasso Tsumikko till soffan.

Egentligen bör jag inte skriva “liten” då den är väldigt stor. Den är lika stor som den största storleken på standard gosedjuren. Skillnaden är bara att höjden är lägre då denna är lite platt. Men Tsumikko serien är faktiskt mycket mjukare än de andra. De är designade att vara kuddliknande och man kan säkert använda dem som kuddar om man vill. Jag har råkat somna på min några gånger men annars brukar den sitta med mig när jag spelar spel. Den är så otroligt söt!

Tsumikko serien kommer för övrigt i flera färger – gul, vit och blå är de jag vet om. Det är en serie som faktiskt fortfarande är aktuell och finns därför i de flesta butiker som säljer autentiska versioner. Så vill du ha en avlång, söt och gosig Alpacasso så ska du verkligen köpa en Tsumikko. Man blir verkligen lycklig av att krama dem!

DSC_0001

1 reaktion på ”Alpacasso: Tsumikko serien – rosa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *