Drycker, Recensioner

Sangaria – Ramune Jordgubb

Dagens inlägg kommer vara rätt kort då det är rätt mycket som står på dagens agenda. Jag tänkte skriva om Ramune igen, den japanska läsken i den unika glasflaskan. Idag är det jordgubbssmak som gäller!

DSC_0006

Jordgubbssmaken är en av de vanligaste, förmodligen den näst mest förekommande i butiker. Denna säljs i Sverige. Jag tycker att detta är den bästa jordgubbsläsken som finns, men dock inte den bästa Ramune man kan köpa. Det som gör Ramune så speciellt (förutom själva flaskan), är ju att smaken är så fruktig. Även om läsk oftast har konstgjorda smaker så är dessa ändå snarlika verklig frukt. Så vill man dricka något med jordgubbssmak så är detta verkligen pricken över i:et. Men det finns godare smaker! Jag lär skriva om fler av dem senare med tiden då vi har rätt många hemma just nu. Ramune är verkligen en underbar läsk som alla bör prova. De är både goda och roliga att dricka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *