Drycker, Recensioner

BOBs lättdrycker

För ett tag sen fick jag ett tips från min vän Sara om att BOBs lättdrycker är riktigt goda. Jag är väldigt förtjust i saft så lättdryck är något som uppskattas. På väg hem från en av mina långpromenader traskade jag förbi ICA och upptäckte att just de lättdryckerna i fråga var billiga den vecka – till min fördel. Därför plockade jag på mig ett flertal stycken, tre för att vara exakt. Det var vattenmelon & hallon, fläderblom och björnbär & hallon.

DSC_0011

Vid tidpunkten då bilderna i inlägget togs hade jag bara smakat på den med vattenmelon, men nu har jag druckit alla tre och jag älskar dem. Lättdrycker är ur hälsoperspektiv ett mycket bra alternativ till de flesta söta drycker då de innehåller mindre socker än t.ex. saft eller läsk. Många lättdrycker är sockerfria och innehåller endast fruktos vilket är fruktsocker. Så vill man minska sitt intag av kalorier är detta ett bra sätt. Den enda nackdelen med lättdrycker för mig är att det krävs en bra tillbringare för att förbereda drycken. Jag har bara en karaff som rymmer en liter precis. Men jag lär köpa BOBs lättdrycker igen för de var så goda, speciellt den med smak av fläderblom som blev min favorit. Så jag får nog köpa mig en tillbringare!

DSC_0012

3 reaktioner på ”BOBs lättdrycker

 1. Har varit BESATT av björnbär i flera år.

  Glatt överraskad när vattenmelon kom ut!

  Hallon lingon är helt okej väldigt fräsch!

  Köpte idag björnbär vattenmelon och även persika apelsin.

  Kan nästan tänka mig den med en solero med ett skvätt vodka faktiskt.

  Mmmmm!

  ❤️

 2. Åh så du tyckte alltså om vattenmelon och hallon? =D Jag har också smakat fläder och tyckte den var jättegod och igår stod jag bra länge och funderade över att prova björnbär och hallon men fick bli den med vattenmelon tillslut iallafall ^-^

  1. Ja den var rätt god. Men jag gillar fläder bäst så jag köper enbart den nu.
   Det är fortfarande 3 för 15 kr på ICA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *