Drycker, Recensioner

Clipper – Organic orange & coconut infusion

Jag börjar bli väldigt förtjust i Clipper. Första gången jag smakade på te från dem så var det hallonbladste. Det var så gott och fruktigt så jag bestämde mig för att prova en annan fruktig variant av dem i samma infusion-serie. Det fick bli deras apelsin- och kokoste.

DSC_0002

Detta teet var ännu godare än hallonvarianten. Den tidigare smakade mest som godis för mig, men denna – den är ren frukt. Det är som att dricka en blandning mellan juice och te och det är verkligen en härlig smak. Tyvärr smakar inte teet så mycket kokos men man känner på lukten att det finns någon kokos i det i alla fall. Något mer som man kanske märker är att det smakar ananas och det beror på att det faktiskt finns ananasbitar i tepåsarna. Fast den mest dominanta smaken är apelsin.

Jag tycker än så länge att Clippers teer är fantastiska. De är helt ekologiska och fairtrade. Dessutom är påsarna ekologiska också. Men de är fortfarande väldigt dyra – fast för en gångs skull tycker jag att man får vad man betalar för. Deras teer är av bra kvalitet vilket är märkbart. Så jag rekommenderar verkligen detta teet. Den är en av mina favoriter bland alla fruktiga smaker just nu! Dessutom kan man piffa till den och göra den lite julig genom att ha i en bit av en kanelstång medan tepåsen får dra.

Tyvärr har jag ingen bild på teet i muggen för jag tog aldrig någon; har haft lite annat att tänka på. Det har varit lite dött här på sistone och det beror på att Joe är väldigt förkyld så jag försöker spendera mer tid med honom än vid datorn. Han är dock på bättringsväg så jag hann skriva lite i alla fall. Men överge mig inte än, för jag har en hel del inlägg att skriva för jag har massa nya recept på gång!

Muggen på bilden är en Muminmugg av Arabia. Det är en slutsåld utgåva, tyvärr. Det är Snorkfröken & Poeten från 2013. Den finns dock rätt ofta på Tradera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *