Drycker, Recensioner

English Tea Shop – Ginger peach tea

Även om jag skrev om te nyligen så får det bli ett till inlägg för jag har köpt ett te som jag bara måste skriva om för det är så fantastiskt gott. Häromdagen var min pappa på besök för jag sa till honom att jag ville ha en del grejer och han älskar att resa och shoppa (även om det inte för honom själv). Så han kom hit och köpte lite saker åt mig, bland annat lite te. Min pappa är, precis som jag, väldigt insatt i te. Han tycker om English Tea Shops teer och vi hittade några av dem inne hos Johanne i Växjö så då tyckte han att jag borde prova. Jag valde den smaken som verkade mest intressant och det var ett svart te med smak av ingefära och persika.

DSC_0003

Teet är riktigt aromatiskt och fruktigt. Man känner smaken av ingefära och persika på tungan så paketet håller vad det lovar. Dessutom är det ekologiskt! En sak som jag stör mig lite på är att det inte är specificerat vilken typ av svart te som använts. Men jag gissar på en blandning av ceylon och assam eftersom mustigheten i teet påminde om dem. Så för de som gillar svart te och frukt är detta ett måste. Man känner smaken väldigt starkt och det känns också perfekt nu till hösten med lite ingefära. Jag ger detta te fem utav fem möjliga teskedar! Så gott var det!

DSC_0006

Teet är väldigt uppiggande också så jag tycker det passar utmärkt till frukost eller mellanmål. På bilden ovanför består mitt mellanmål av en fruktsallad med Nutella till. Porslinet är Arabias Muminserie. Det är årets kopp med Too-Ticki på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *