Figurer, Samlarprylar

Celty Sturluson

Då var det dags för det sista inlägget i min Durararaserie. Jag har tidigare skrivit om Izaya och Shizuo, men nu är det dags för Celty – den enda kvinnliga karaktären som fick en bra figur ur serien. Och det var allt som räckte för mig för hon har lätt den snyggaste designen av tjejerna i serien, om inte den snyggaste designen överhuvudtaget bland alla karaktärer. Hon är riktigt läcker!

DSC_0020

Även om killarna i serien såg rätt tråkiga ut i deras överdrivet svarta och glåmiga utstyrslar så ser Celty riktigt bra ut – trots de stora svarta partierna. Detta beror på, enligt min uppfattning, att hon har en motorcykelklädsel som ska föreställa läder. Lackeringen på hennes kläder är så otroligt snyggt gjord och hon skiner verkligen på ett sätt som får det att se ut som läder.

DSC_0022

Utöver det så kommer hon även med hennes kända lie som formas utav skuggor. För er som inte sett serien så är hon inte en människa utan en dullahan – vilket också är en del av seriens titel. Lien är riktigt fint gjord men den är också väldigt skarp så man får akta sig.

DSC_0017

I och med att Celty saknar ett huvud och inte kan prata så kommer hon med hennes telefon som är hennes viktigaste kommunikationsmedel i serien. Hon kommer även med ett alternativt huvud där inget huvud syns utan det kommer svart rök ur halsen på henne. Jag tycker dock om hennes motorcykelhjälm då den är det första man ser i animens öppningslåt. Så jag har valt att visa upp henne med hjälmen. Dessutom sätter den lite färg på hela figuren och så är den riktigt häftig också med sina öron.

DSC_0019

Celty var den första figuren jag köpte ur serien i och med att hon såg så snygg ut. Dessutom tyckte jag om henne så himla mycket för hon har en intressant personlighet. Så till skillnad från de andra figurerna i serien så är detta faktiskt både en välgjord figur och en snygg sådan. Den ser intressant ut och förstärker de andra två. Mina vänner brukar alltid titta på henne och tycka att hon ser häftig ut, och visst gör hon?

DSC_0015

Ni minns säkert att jag skrev i de tidigare inläggen att alla figurerna släpptes på nytt. Shizuo och Izaya fick nyare versioner som var lite mer feminina. Men Celty fick ingen ny version utan de bara släppte denna igen. Så om du tycker denna är snygg så kan du köpa henne vart som helst utan att oroa dig över versioner för Celty är för snygg för att göras om på nytt. Alter har definitivt gjort ett utomordentligt jobb med henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *