Allmänt, Drycker, Event, Samlarprylar, Tips

Lipton & Rörstrand kampanj

Då det har varit många recept i rad ville jag idag skriva om något annat istället. Det jag tänkt berätta idag är faktiskt något som jag tror alla tedrickare kommer bli glada över. Jag vill tipsa er alla om en pågående kampanj. Lipton har ju lanserat fyra stycken nya smaker. Köper man minst två av dem kan man få väldigt fina muggar ur Rörstrands serie Swedish Grace. Det enda man behöver göra är att gå in på Liptons facebook sida för instruktioner.

Anledningen till att jag tipsar om detta är inte för Liptons skull utan muggarna. Jag älskar Rörstrand som märke och deras produkter har alltid stått mig nära (förutom de som är gjorda i benporslin). Swedish Grace serien är en tidlös serie som verkligen är vacker på bordet oavsett situation. Det är stilrena artiklar som ändå har subtila mönster. Jag hade redan två stycken blåa muggar ur serien och i kampanjen kan man få upp till två vita så jag köpte på mig te så att det räckte för just två stycken.

DSC_0018

Swedish Grace är min favoritserie från Rörstrand – inte bara p.g.a. utseendet, men även för ergonomin. Muggarna är så bekväma att hålla, speciellt om man har korvfingrar (jag har det). De rymmer även en perfekt mängd vätska så man har inte kall dryck kvar sen som lämnar fläckar.

DSC_0019

Muggarna finns i flera färger men i kampanjen är det just de vita som ingår. Jag tycker de vita är de stilrenaste av dem så passa verkligen på nu för en mugg kostar vanligtvis 179 kr. Tre paket te som ger två muggar kostar bara 80 kr så det är en riktigt bra och prisvärd kampanj. Övriga färger finns att köpa som billigast hos Shopping4Net. Så vill du ha en stilren serie som lämpar sig överallt så är Swedish Grace ett måste. Och det finns såklart mycket mer än bara muggar i serien som är fint. Men för min del räcker det med bara muggarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *