Allmänt

Merlin blir 1 år gammal

Idag fyller vår kära Merlin år för första gången. Han blir 1 år gammal. Vi fick honom en vecka innan jul förra året och sen dess har varje dag varit lite roligare och bättre.

För att fira älsklingen fick han lite lyxig kattmjölk i min favoritmugg. Hans present var ett pussel där man får en godis om man lyckas lösa det. Pusslet är väldigt bra om man vill träna sitt husdjur på ett belönande sätt. Utöver det lutar hans mat för dagen åt gourmethållet vilket han uppskattar väldigt mycket. Vi får hoppas att han inte blir van vid det bara!

dsc_0047-edit

Här är en bild på Merlin som jag tog i morse. Han älskade mjölken! Glöm inte att ni kan följa honom på instagram också för fler roliga och söta bilder. Han heter merlinsayshi där.

Stort grattis till älskade Merlin!

8 reaktioner på ”Merlin blir 1 år gammal

 1. Haha, aww, vilken sötis! Grattis! Bilden påminner om min papegoja, den brukade sitta 90 grader lodrätt ned i müslibehållaren för att nå några flingor, haha! xD

  1. Han hälsar “mjau” (tack)!

   Din papegoja verkar vara en charmig typ! Har du några bilder så får du gärna dela. Djur förgyller mina dagar trots allt!

   1. Finns några få bilder på min blogg (man måste leta lite tror jag) men den dog för lite mer än ett år sen (maj)… och bloggen skapade jag i augusti förra året, så den hann inte riktigt skriva om den då.
    Men riktigt söt var den! :) Bilden med müslibehållaren finns dock inte på bloggen har jag för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *