Desserter, Mat, Recensioner, Tips

mymuesli

Att müsli är populärt i Europa har nog ingen missat. Den fiberrika blandningen av korn och lite all möjligt har förgyllt både frukosten och mellanmålet för många. Jag äter müsli med yoghurt varje morgon och fungerar inte utan min lilla energikick till starten av dagen. Men den müslin som finns i butik har faktiskt aldrig riktigt tillfredsställt mig. Oftast har jag gjort egen müsli eller tvingat i mig det som finns – men inte längre!

Idag tänkte jag tipsa er om ett företag vid namn “mymuesli”. Många av er som använder sociala medier kanske har hört talas om dem då de har en pågående kampanj just nu. Men jag kände till dem sen långt innan och har varit en av deras återkommande kunder i snart ett år nu. I och med deras kampanj tänkte jag att jag kanske kan recensera deras produkter och skriva lite kort om varför jag tycker de är bäst på müsli.

Det mymuesli erbjuder är müsli i cylindriska rör i väldigt spännande smaker. För de personer som inte gillar färdiga blandningar har de även en liten fabrik där man kan skapa sin alldeles egna blandning med i princip vilka ingredienser som helst. Det bästa av allt är att allt de gör är ekologiskt. Så deras müsli kan man äta med gott samvete. De är även superbra på att märka ut vad som är veganskt för de som är veganer.

dsc_0024

På bilden ovanför kan ni se hur behållarna ser ut. De är oftast färgglada när man köper deras egna smaker. Annars är de vita om man har en egen mix i. Röret till höger är en variant som kom i begränsad upplaga. Ibland har mymuesli några begränsade varianter som man bara kan få en viss säsong. Jag gillade “my happy divorce muesli” väldigt mycket även om jag inte direkt skiljt mig.

Det enda problemet jag upplevt med mymuesli är att det aldrig är ordentligt blandat i behållarna. Detta kan bero på den cylindriska formen men jag får alltid skaka om ordentligt själv för att det verkligen ska blandas.

dsc_0025

Något annat som kan vara lite avskräckande med företaget är att deras müsli kostar vad den smakar – alltså rejält. Vill man ha en förpackning på 500 g kan det kosta mellan 100 – 150 kr, och då räcker det lite över en vecka om man äter en normal portion varje morgon.

dsc_0026

Men jag tycker ändå att mymuesli är prisvärda. Alla smakerna jag testat är fantastiskt goda. Kvaliteten är fenomenal och man märker verkligen skillnaden mellan deras produkter och t.ex. START. Jag rekommenderar mymuesli starkt till alla som vill uppleva en lyxigare frukost som verkligen är prisvärd och full av kvalitet.

dsc_0027

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *