Allmänt

Smålandsposten

Häromdagen stötte jag på någon som frågade mig om det var jag som var med i tidningen i måndags – och ja, det var det. Har även märkt att det har dykt upp några nya nyfikna läsare, så jag vill hälsa er alla hjärtligt välkomna!

Jag blev intervjuad av den väldigt trevliga Cecilia Karlsson. Intervjun publicerades i måndagens Personligt i Smålandsposten.

dsc_0014

Mina känslor efter all positiv respons jag fått har verkligen överväldigat mig. Är ärad och enormt tacksam för detta. Merlin tackar också eftersom han fick vara med!

Denna veckan är lite hektisk för mig då jag har väldigt mycket att göra. Men det finns några nya recept bland mina utkast. Det finns även något inlägg om en figur! Så jag hoppas att ni inte tröttnat ännu! Och återigen, tack!

2 reaktioner på ”Smålandsposten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *