Recensioner, Samlarprylar, Tips

Pusheen Box – höst 2016

Ni kanske kommer ihåg att jag skrev om Pusheen Box i somras? Det var min födelsedagspresent från Joe (en årsprenumeration). I och med att jag älskade boxen så mycket så har han utökat presenten till en livsprenumeration eller tills jag tröttnar. Idag tänkte jag skriva lite om höstens box som kom precis på min födelsedag, 27 oktober. Jag hade tänkt skriva om boxen tidigare men jag hann aldrig ta kort på alla prylarna. Men nu har jag gjort det så idag blir det inlägg om höstens Pusheen Box. Denna boxen var definitivt mycket bättre än sommarens för den innehöll produkter som verkligen passade mig. Jag kommer använda varenda en! Hösten är min favoritsäsong och Halloween är min favorit-“högtid”. Boxen är riktigt höstig och har många artiklar som har en Halloweenkänsla. Därav är jag väldigt nöjd!

dsc_0012

Höstens box är lila eftersom den har samma färger som Bat Pusheen – en Halloweenvariant av Pusheen.

Givetvis kom en figur av Bat Pusheen med i boxen eftersom varje box innehåller en figur. Bat Pusheen är ljuslila, nästan rosa, och har vingar. Han är riktigt söt!

dsc_0020

I boxen fanns också en jättesöt tekopp med tillhörande tefat. Koppen är gjord i tjockt stengods så det är helt vegetariskt och tål även mikrovågsugn! Kartongen som koppen fanns i är riktigt gullig och höstig.

dsc_0018

Tittar man närmare på koppen så ser man att den har äppelpajstema. Äppelpaj är väldigt höstigt i USA. Jag som älskar äppelpaj är helt kär i den här koppen.

dsc_0019

I och med att man oftast klär ut sig vid Halloween så fanns även Pusheenöron och en svans i boxen. Jag har inte öppnat förpackningen ännu eftersom jag redan hade en utstyrsel till årets Halloweenfest. Men jag kommer definitivt använda hårklämmorna (öronen) för de är så söta.

dsc_0014

Höst betyder inte bara mys och mystik. Det är en säsong för studier och arbete för de flesta. Därav fanns ett fint anteckningsblock och en kulspetspenna i boxen också. Pennan har ett Pusheentryck på skaftet samt en liten Pusheen i gummi hängandes på toppen. Blockets omslag har ett lentikulärt tryck så det skapar en 3D effekt av fallande löv. Jag vet inte vad jag ska skriva i blocket ännu men jag kommer definitivt använda det – men för något speciellt.

dsc_0015

Det fanns lite mer kontorsmaterial i boxen, nämligen post-it-lappar i form av Pusheen. Det fanns även en doftdekoration som hade en Pusheen i en pumpa. Jag har min doftdekoration i hallen så varje gång jag kommer hem känner jag doften av kardemumma, pumpa och kanel – så gott!

dsc_0017

Nu kommer jag till mina två favoriter. Den första favoriten är tre stycken supersöta underlägg till glas, muggar och koppar. Alla tre föreställer Pusheen och de är så fina. De är gjorda i gummi och går därför inte sönder lika lätt som de andra jag har som har laminerade pappersytor. Jag älskar verkligen dessa underlägg. Man blir så glad av dem!

dsc_0016

Den andra favoriten är den jag använder mest – det är en mysig tröja med ett sött Pusheentryck på. Tröjan är ganska tjock, perfekt för kyligt väder. Dessutom är trycket på den väldigt repetitivt vilket gör att tröjan passar både ute och hemma. I och med att trycket är repetitivt blir tröjan ganska diskret och jag känner mig fortfarande anständigt klädd för de flesta situationer när jag har på mig den. Dessutom är tröjan väldigt skön!

dsc_0013

I helhet kan jag bara säga att jag är totalt nöjd och väldigt tacksam över den här presenten. Jag trodde inte boxarna kunde bli bättre men höstens box är verkligen underbar. Jag älskade sommarens box men denna är ännu bättre. Nu ser jag verkligen fram emot vinterns box som kommer om en månad!

dsc_0021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *