Allmänt, Event

VXOnews Festival 2017

VXOnews är en ganska ny nyhetssajt som sakta men säkert växer. Den har blivit en av de största nyhetssajterna i Växjö. I år fick de äran att ha VXOnews Festival, en helt ny festival i denna staden. I och med att mitt presspass sträckte sig över Karl-Oskar dagarna i Växjö så ingick även denna festivalen i mitt fotograferande. Idag tänkte jag dela med mig av mina favoritbilder från den dagen, 19 augusti 2017.

De som stod på scenen var olika cheerleaders och dansare från Växjö, Adrijana, Jens Hult och Loreen. Jag fick tyvärr inga bra bilder på Jens eftersom han satt på en stol under hela framträdandet, men jag kan lova att han sjöng vackert. Den som lämnade största intrycket var Loreen. Hennes kroppsspråk på scenen är från en annan planet. Hon var magisk och jag fick hur många bra bilder på henne som helst. En av dem är faktiskt en av de bästa jag har tagit (ni kan få gissa vilken om ni vill). Efter festivalen fick jag även äran att få umgås lite med Loreen men vi var många fotografer där i tältet. Hon var så otroligt trevlig, jordnära och charmig. Jag önskar att jag hade haft mer tid men jag förstår att livet som artist är hektiskt. I vilket fall så ska jag låta bilderna tala för sig själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *