Drycker, Recensioner

Kiss me Kate

I och med att jag skriver om nytt te så ofta tänkte jag att det kanske skulle passa med något från min favorithylla idag istället. Jag har en hylla med favorittesorterna som jag dricker allra mest. När vänner är på besök vet de aldrig vad de vill dricka och ber mig servera någon favorit. En av dessa favoriter är Kiss me Kate”. Detta teet är ett fruktigt och sött grönt te. Det är smaksatt av jordgubbar, vanilj och peppar. Det finns rejäla bitar av jordgubbar i teet. Dessutom kan man hitta bitar av bourbonvaniljstång i det också – riktigt lyxigt!

Teet är en smakbomb och funkar till alla tillfällen. Vill man ha mycket smak ska man låta det stå i minst sju minuter. Det framhäver pepparsmaken vilket är riktigt gott nu till höst!

Kiss me Kate är så gott så jag serverar det i rejäla muggar. Det har aldrig hänt att någon har lämnat någon droppe kvar!

Om någon är sugen på att uppgradera sitt skafferi är Kiss me Kate ett måste. Teet är utsökt. Det är fruktigt, luktar extremt gott och piggar upp en vilken dag som helst. Det är ett perfekt te helt enkelt!

Kiss me Kate bör finnas i alla välsorterade tebutiker men om ni inte hittar det så finns det online också. Jag brukar köpa det hos Gerdas te- och kaffehandel på Grand Samarkand i Växjö (de har studentrabatt). Jag rekommenderar detta teet till alla. Det är så otroligt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *