Allmänt

Vampyren Merlin

Eftersom det har varit så mycket recept på sistone tänkte jag dela med mig av ett personligt inlägg om Merlin igen. Under Halloween i tisdags klädde han ut sig till vampyren Count Catula! Min vän sydde en liten mantel med en krage på åt honom – en sån där typisk vampyrdräkt. Jag är inte så förtjust i att tvinga djur att bära onaturliga saker så Merlin hade endast på sig kostymen för några bilder. Jag tyckte att han var så söt så jag lät honom bita mig! Han brukar dock inte bitas så jag fick behålla allt mitt blod i år. Den enda han biter ibland är Joe för att Joe gillar att busa med honom lite för mycket! Hur som helst så ville jag bara skriva detta inlägget för att visa er min fina Count Catula. Ni kan alltid följa honom på Instagram för fler bilder (@merlinsayshi).

Sist men inte minst så kommer en liten “bakom kulisserna” bild. Om ni undrar hur jag lyckas få bra foton på Merlin så kan jag avslöja att nyckeln till ett bra samarbete mellan en fotograf och en katt är kattgodis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *