Allmänt

Merlins höstfoton, 2017

Nu när vintern verkligen är här i full fart kan jag äntligen dela med mig av alla mina höstbilder på Merlin från i år. Detta året är ett extra speciellt år i just fotoväg för min och hans del eftersom han fick gå ut på höstpromenader med mig. Merlin är en innekatt som verkligen inte gillar utomhusmiljöer. Om ytterdörren står öppen så stannar han inne och blänger på dörren tills någon stänger den. Trots detta lyckades jag få med mig honom för att jag tyckte att det var så tråkigt att han bara satt inne hela tiden samt att jag kände att det skulle vara trevligt med lite promenader med honom.

Första gången följde min kompis med mig för att hjälpa till. Jag ville ta några fina höstfoton på Merlin för att delta i en tävling. Därefter gick jag med honom på egen hand. Joe var borta ett tag eftersom han var i Japan på en spelmässa men när han kom hem gick vi båda två med honom. Merlin trivs fortfarande bäst hemma. Han brukar bli lite rädd av sig när han går ut men när man är långt borta från hemmet förstår han att han inte kan gå hem igen och då börjar han utforska världen omkring sig.

Under alla dessa promenader har jag alltid haft med mig kameran för att kunna fånga Merlins naturliga reaktioner ute i naturen. Tyvärr gör han inte något speciellt när han är utomhus men han tycker om att klättra upp på parkbänkar och brokanter. På grund av detta har jag fått några foton som är riktigt fina och eleganta. Jag är så otroligt nöjd med mina höstbilder att jag faktiskt vågar säga att de är de bästa jag har tagit. Merlin vann tävlingen vi deltog i med en av bilderna så jag tror att fler håller med mig. I vilket fall som helst så har jag tänkt dela med mig av dessa bilder. Ni får väldigt gärna ge mig konstruktiv feedback. Vi ska givetvis försöka ge oss på vinterbilder med om Merlin uppskattar snön. Tyvärr har vi bara slask i Växjö än så länge så det får dröja!

Under den första promenaden färdades Merlin i en cykelkorg. Han tyckte om det ibland men vid vissa tillfällen hatade han det. Vi gick med cykeln för att hålla honom lugn så det gick i vanlig promenadtakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *