Allmänt

Albert, 11/2017

För ungefär en månad sen fotograferade jag mina vänners hund Albert. Han är en cocker spaniel som älskar kvistar, godis och äventyr. Albert är inte så förtjust i hattar så jag fick ta av mig min under fotograferingen för att få honom på bättre humör. För er som inte vet det så har jag oftast något på huvudet när jag befinner mig utomhus.

Jag är inte en hundmänniska men jag hade det riktigt roligt med Albert. Han var så duktig och så lekfull. Jag hoppas verkligen att jag får möjligheten att fotografera honom igen i en annan miljö. Vi tog dessa bilder precis innan vintern slog till så det var fortfarande lite höstigt. Bilderna togs runt Teleborg Slott. Ni kan alltid se mer av mina foton genom att besöka min portfolio. Länken finns till höger!

Vi tog även en liten julbild! Visst är den charmig?

2 reaktioner på ”Albert, 11/2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *