Allmänt

Älskade mormor

Den tionde april, förra veckan, gick min älskade mormor bort. Det har varit väldigt svårt för mig att hantera och det är därför jag har varit tyst på bloggen. Min mormor bodde i Sverige sedan 80-talet och fanns under hela min uppväxt. Min pappa studerade svenska och mamma jobbade så jag hade en nanny och min mormor. Utan henne hade jag inte varit den personen jag är idag. Hon flyttade utomlands senare för att bo nära mina mostrar (vi är nästan de enda i släkten som bor i Sverige). Hon kom tillbaka till Sverige år 2014 men flyttade igen år 2015. Jag visste inte att det skulle bli sista gången jag träffade henne.

Saknaden just nu är enorm men jag är tacksam över att jag har fått ha min fina mormor i mitt liv. Jag är tacksam över alla fina minnen och all kärlek vi har delat. Ord kan inte beskriva hur ont det gör att förlora en älskad människa. Saknaden kommer aldrig ta slut, men jag hoppas att hon har det bra där borta, dit själen vandrar vidare. Den tanken ger mig lite glädje i alla fall.

Älskade mormor, tack för allt. Må du vila i frid.

4 reaktioner på ”Älskade mormor

 1. Kära Moumita,

  Beklagar sorgen och förlusten av din fina Mormor. Så ledsamt att förlora en kär person.
  Underbart trots allt, att du fick spendera mycket tid med Mormor.
  RIP

  Jag förlorade min älskade pappa i juli 2017, så tomt utan pappas härliga energi här hos oss.
  Pappa var gammal och sjuk de sista månaderna

  Har kvar min mamma ännu, även hon till åren kommen.

  Styrkekramar till dig

  Mandy

  1. Finaste Mandy,
   Tack snälla för de kärleksfulla orden och medkänslan.
   Jag är jätteledsen att höra att du förlorade din kära far. Beklagar sorgen och kan verkligen relatera till tomheten.
   Jag hoppas att din tid med din mamma är fylld av kärlek och att ni får spendera så mycket tid som möjligt tillsammans.
   Tack för styrkekramarna och detsamma! Massa kärlek till dig och din fina familj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *