Allmänt

Franziska, 02/2018

Franziska, eller Franzi som vi kallar henne, är en av mina vänner som studerar samma masterprogram som jag gör. Till skillnad från mig är hon en ekonom med fokus på företagsverksamhet. Franzi är från Tyskland. Hon är en glad, sprallig och motiverad person med passion för träning och spansk kultur. I början av året ville jag utöka min portfolio. Jag fotograferade en hel del hundar men även människor. Street photography är något som alltid har fascinerat mig men jag har inte riktigt kunnat få tillräckligt med erfarenhet i det eftersom jag är för blyg för att fråga människor, speciellt i Sverige (väldigt stor skillnad utomlands). Franzi däremot är en utåtriktad person som gärna står framför kameran så jag vågade fråga henne och hon sa givetvis ja.

Vi gick en runda runt Växjö Campus en grå och snöig söndag i februari. Hon var så otroligt duktig och man märkte att hon hade vana för detta. Jag kunde dirigera henne utan svårigheter utan att få det att se överdrivet ut. Vi fick till många naturliga bilder och blev väldigt nöjda båda två. Det är inte så svårt att få bra bilder på Franzi då hon är väldigt vacker. Jag har haft några av porträtten uppe på min hemsida ett tag redan men kom på att jag hade glömt att skriva om dem här. Så här kommer ett inlägg med några porträtt på Franzi. Ni får som vanligt lämna konstruktiv kritik om ni vill. All form av kritik uppskattas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *