Allmänt

Anna, 02/2018

I februari månad hade jag en hel del fotograferingstillfällen. Ett av dessa spenderade jag med Anna Wessman. De flesta sportentusiaster känner säkerligen igen henne, men för er som inte vet så tävlar hon i spjutkastning och är från Växjö. Anna och jag studerar samma program på universitetet så det är så jag har lärt känna henne. Under all hennes styrka finns en fantastiskt glad och passionerad person som kan få en att skratta alla dagar i veckan! Jag fick äran att följa med henne till gymmet för att fotografera henne under en träningssession. Det mesta involverade lyft på över 100 kg. Mer än så förstod jag inte eftersom sport och träning inte riktigt är något för mig, men jag var väldigt fascinerad. Bilderna är tagna inomhus så ljuset är väldigt annorlunda jämfört med vad jag brukar arbeta med. Det var väldigt spännande med den omväxlingen, men i detta fallet var fokus faktiskt idrottaren och inte hela kompositionen av bilden. Jag ska som vanligt låta bilderna tala för resten. Ni får lämna konstruktiv kritik om ni vill!

2 reaktioner på ”Anna, 02/2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *