Allmänt

Magdalena, 10/2018

Jag börjar bli riktigt dålig på att posta inlägg i tid. Idag tänkte jag dela med mig av en fotosession jag hade med min vän Magdalena i oktober i år. Magdalena är en av mina klasskamrater från min masterutbildning. Jag och hon hade många galna fikastunder tillsammans och hon är minst lika tokig i Mumin som jag är. I och med utbildningens slut flyttade hon tyvärr tillbaka till sitt hemland, Österrike. Jag tog några kort på henne under hennes sista vecka i Sverige för en jobbannons som hon var intresserad av. Temat var ganska modernt, personligt och trendigt. Det var höst då så vi passade på med höstiga färger, rött läppstift och natur! Visst är hon söt? Jag är riktigt nöjd med bilderna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *