Mat, Recensioner

ICA Gott Liv – Fisk-ish-pinnar

Jag såg att ICAs egna märke tillverkade veganska fiskpinnar häromdagen. I och med att det inte är riktig fisk så heter produkten “Fisk-ish-pinnar”. När jag var liten och åt fisk och fågel älskade jag fiskpinnar. Det såg lite spännande ut med veganska fiskpinnar så jag valde att köpa hem ett paket för att testa. Detta är alltså inte ett sponsrat inlägg.

Något viktigt att notera är att paketet innehåller 8 pinnar och kostar 25 kronor så det är ett ganska dyrt alternativ till riktiga fiskpinnar. Men produkten ser i alla fall ut som originalet!

Produkten finns i kyldisken och har därför en väldigt kort stektid. 4 minuter räcker!

Jag hade en kryddig ketchup till för att det var så jag åt fiskpinnar som barn.

Tyvärr måste jag säga att jag inte tyckte om fisk-ish-pinnarna alls. De var ganska slemmiga på insidan medan utsidan inte kändes krispig nog. Det enda som är sig likt är utseendet men resten var väldigt annorlunda. Nu behöver produkten i och för sig inte smaka likadant som fisk för att vara god men jag tyckte inte att den var god alls. Hade väldigt svårt för att äta färdigt och jag tycker inte om att slänga mat. Jag rekommenderar inte denna produkten alls och tycker att man bör söka sig vidare till något annat som ersättning för fiskpinnar, tyvärr. Dessutom är förpackningen inte bra på något sätt. Det är en plastförpackning med plastfilm och ett pappersomslag. Det jag inte förstår mig på här är varför produkten inte förpackas i FSC-märkt papp och placeras i frysdisken. Jag ser inget som tyder på att produkten skulle bli sämre i en frysdisk. Stort minus från mig i alla fall!

2 reaktioner på ”ICA Gott Liv – Fisk-ish-pinnar

  1. Vi testade dessa idag och de blev jätte goda! Kanske var det för att vi hade en väldigt varm stekpanna och mycket olja för de blev ordentligt krispiga.
    Så om du orkar så testa igen!

    1. Hej Sahar!
      Vad kul att höra att ni tyckte om dem. Jag tror inte att jag lär testa dem igen men det är definitivt kul att höra att det finns ett alternativ för många!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *