Allmänt

Matilda, 10/2018

I höstas hade jag en väldigt udda och spännande upplevelse. Jag fick testa gravidfotografering för första gången! Anledningen till att det ens hamnade på min lista är en ganska intressant berättelse.

Jag var inne på Hunkemöller i Växjö för att handla. Jag var där inne väldigt länge och fick väldigt bra kontakt med en av deras expediter som var så otroligt trevlig. Vi pratade väldigt länge och hade det bra. När jag skulle betala fick jag frågan om jag ville bli medlem. Jag brukar använda mitt visitkort när jag anger min e-postadress för att det ska bli rättstavat. Expediten märkte att mitt visitkort nämnde att jag fotograferar och berättade för mig att hennes syster letade efter en fotograf för gravidfoton. Jag tycker om utmaningar och nya uppgifter och hoppade på det tåget direkt!

Veckan därpå träffade jag hennes syster, Matilda. Hon var så otroligt vacker och trevlig. Hon sprudlade av glädje och man kunde se att hon verkligen var ivrig inför sin sons ankomst. Hennes kärlek syntes tydligt i hennes sätt att uttrycka sig. Jag trodde att jag skulle få det väldigt svårt men det var så lätt att fotografera henne. Allt kom naturligt och jag känner mig väldigt nöjd med resultatet.

Vi valde Teleborg Slott som plats i och med det pampiga slottet och den höstiga trädgården. Färgerna blev väldigt varma vilket jag tycker är perfekt för kärleksteman. Vad tycker ni om bilderna? Visst är Matilda vacker? Jag är så glad att jag gick till Hunkemöller den dagen!

För 20 dagar sen, 7/12 kom hennes son Valter till världen och jag är helt säker på att Matilda är en fantastisk och kärleksfull mor till hennes fina pojke!

2 reaktioner på ”Matilda, 10/2018

  1. Såååå fina bilder❤️Jag är så lycklig över att få vara Matildas svärmor & Valters farmor❤️❤️. Man kan inte titta sig mätt på dem❤️❤️ Matilda, Filip & Valter är en trio som är helt underbar❤️❤️❤️~ Anette som njuter av alla fina bilder (ögongodis)

    1. Hej Anette!
      Tack snälla för de varma och glädjande orden. Du har helt rätt! Din familj är fantastisk!
      Massa kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *