Allmänt

Alexandra, 11/2018

Förra året fotograferade jag min vackra vän Alexandra två gånger: en gång under sensommaren och en gång under hösten. Tyvärr hann jag endast ladda upp den första plåtningen förra året. I och med mitt hektiska schema har jag inte hunnit ta tag i fotograferingen ordentligt men nu börjar det bli lite bättre. Därav tänkte jag dela med mig av min andra plåtning med Alex.

Denna gången åkte vi till utkanten av Ljungby, i närheten av Agunnaryd. Det var en kylig dag med ont om soltimmar så vi fick vara väldigt snabba. Denna gången valde vi ett mörkt och kusligt tema med gotiska och häxaktiga inslag. Alex testade olika kläder, olika stilar och bytte även smink under sessionen så det var en ganska stressig eftermiddag. Trots det så var det en väldigt rolig dag och jag blev väldigt nöjd med mina bilder på Alex. Hon är inte bara otroligt vacker och sensuell utan även rolig och omtänksam. Jag har aldrig tråkigt med henne och trivs till och med under stress när vi är tillsammans. Jag ser fram emot att få fotografera henne igen. Nästa gång vill jag låta henne styra vår plåtning så att hon får välja stil och tema helt själv. Hon är så otroligt duktig på styling!

2 reaktioner på ”Alexandra, 11/2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *