Allmänt, Event

Rix FM Festival 2019 – Växjö

Egentligen hade jag tänkt posta detta inlägget i augusti men det blev aldrig av. I år hade jag återigen äran att få vara en av Rix FMs pressfotografer under deras festival. I Växjö var det Jubël, Jill Johnson, Paul Rey, Wiktoria, Hanna Ferm, Liamoo, Miriam Bryant och Darin som uppträdde.

Jag har aldrig riktigt varit den som lyssnat mycket på radiomusik. Enstaka låtar funkar men oftast brukar det inte vara något för mig. I år kände jag ingen koppling till musiken alls förutom vissa av Miriam Bryants låtar då hon framträdde med väldigt mycket känsla och passion. Det var dock väldigt trevligt och artisterna var alla otroligt duktiga och livfulla. Scenen var aktiv hela tiden och publiken var otroligt glädjefylld. Det var en härlig festival som underhöll hela kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *