Desserter

Ben & Jerry’s – Satisfy My Bowl

För några dagar sen då jag begav mig ut för att handla så upptäckte jag att Willys hade en “nyhet” skylt uppsatt i deras Ben & Jerry’s frys. Då jag älskar deras glass så sprang jag hela vägen fram till den för att stirra på detta nya under. Köpte såklart en bytta för att smaka och jag kan bara säga en sak. Den är så otroligt god!

Den nya smaken heter “Satisfy My Bowl” och är en hyllning till Bob Marley. Jag är inte så värst förtjust i reggae musik, men bananglass råkar vara min favorit. Förr var Chunky Monkey min favoritsmak men nu är det denna. Det är precis samma bananglass som i Chunky Monkey fast man har ändrat övrigt innehåll. Chokladbananerna är istället fredssymboler gjorda i choklad och istället för valnötter så innehåller glassen cookie dough i smak av karamell.

DSC_0002

Jag har redan hunnit äta upp denna bytta och längtar tills jag får möjligheten att köpa en till. Men till alla er som gillar Ben & Jerry’s, ni måste prova denna smak. Den är så älskvärd och ljuvlig. Den är en fröjd för sinnena.

DSC_0003

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *