Figurer, Recensioner, Samlarprylar

Mikasa Ackerman

I och med att jag fotograferat hela min Shingeki no Kyojin figurserie redan så kommer det dyka upp rätt många inlägg här med dem ganska tätt. Detta beror på att de flesta inlägg som skrivs nu har redan förberetts. Jag brukar spara inlägg som automatiskt postas senare då jag schemalagt dem.

Hur som helst, precis som Eren ur samma serie så är detta en fantastiskt detaljerad figur. Jag tänker inte beskriva så mycket om själva företaget denna gång då jag redan gjort det för den första. Men utav alla tre, så är Mikasa den som är mest detaljerad. Det syns bara man vänder lite på henne då hennes vapen har mest delar.

DSC_0016

Hon är även den högsta av den då hennes pose är lite annorlunda. Till skillnad från killarna i serien så ser hon inte ut att attackera någon. Det ser mer ut som att hon attackerat och precis landat på trädstammen hon är fäst vid.

DSC_0017

Mikasa är den minst intressanta figuren enligt min åsikt. Och det är för att hon ser så platt ut. Hon saknar något ansiktsuttryck, vilket i och för sig är enigt med hennes karaktär, men då hon aldrig varit en av mina favoriter så är det något jag inte stör mig på alls. Hon ser kall ut och det ska hon göra.

DSC_0009

Men som jag skrev tidigare, så är hon mest detaljerad. Trots det banala ansiktet så är hon perfektion. Alla detaljer är så precisa på henne och därför är hon också väldigt skör. Jag var rädd för att ha sönder hennes vapen då jag skulle trycka i bladen i handtagen. Och det är även bökigt att koppla hennes vapen till hennes behållare då man måste få ner fingrarna vid hennes stövlar som också har väldigt många små och smala detaljer.

DSC_0014

Men i helhet är hon underbar. Jag köpte inte henne enbart för att komplettera samlingen, utan även för att figuren är väldigt häftig. Hon är ingen dålig karaktär, bara lite smått ointressant för mig. Fast figuren älskar jag fullkomligt. Hon var den dyraste av dem alla, men också den mest prisvärda då hon har mer detaljer och är mycket större. Då menar jag större som i att figuren i helhet är stor. Skalenligt så är de i korrekt längd. Tycker du om denna serie och dessa figurer, tveka inte. De är underbara!

DSC_0018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *