Figurer, Recensioner, Samlarprylar

Levi

Den sista figuren i min Shingeki no Kyojin samling är Levi. Han är utan tvekan den mest folkkära karaktären ur serien då hans popularitet är skyhög. Personligen så faller han inte så högt upp på min lista, men han är en topp fem, garanterat. Min personliga favorit har tyvärr inte fått någon figur av Kotobukiya.

DSC_0008

Levi är nog den figur som är den mest karakteristiska av alla tre. Han är precis i början av sin signaturrörelse som han utför precis innan han ska skära nacken av en titan. Man kan se hur han är på väg att göra sin traditionella piruett i luften. I och med detta är han också den mest kompakta av dem då han inte breder ut sig så mycket. Så i denna figur syns faktiskt Levi lika mycket som trädet han är fäst i. Eller, fäst är han ju inte. Till skillnad från de andra så klickar man inte i honom på ett stadigt sätt. Han har ett fäste i ena knät som bara glider in. Det är en stabil figur, men man blir lite smått paranoid då man ska flytta runt honom.

DSC_0021

Jag tänker inte gå in på detaljer på honom då jag redan skrivit mycket om det i överflöd när jag skrev om de andra två. Levi är minst lika perfekt som dem. Och precis som vanligt så har Kotobukiya verkligen lyckats fånga karaktärens personlighet i ansiktsdragen. Detta är en karaktär som alltid ser sur ut och ska känna sig smått äcklad av allt. Figuren framhäver den känslan och ibland känns det som att jag själv inte vill stirra på honom för länge för då blir han nog arg på mig.

Levi var den näst dyraste figuren, så man får vara beredd på en hög slant där. Men det är han värd. Detta är en figur med strålande kvalité och livlig dynamik. När man har allihopa tillsammans så känns det verkligen som att man har animen framför sig. Detta är en de bästa figurserierna som skapats. Jag har beställt andra figurer, kommande ARTFX-J sådana men från andra anime serier. Förhoppningsvis håller alla denna fantastiska standard.

DSC_0022

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *