Figurer, Recensioner, Samlarprylar

Stocking Anarchy

Jag har tidigare skrivit om min Panty figur. Idag tänkte jag visa upp hennes syster, Stocking. Hon är en bitter tjej med ett sötsug som tandläkare avråder ifrån. Till skillnad från hennes syster, så är Stocking mer ädel av sig. Hon dras mer till söta saker och njuter av att äta gott. Hon är väldigt blå så det bara lyser om henne.

DSC_0003

Till skillnad från Panty så är Stocking, trots sin mer eleganta personlighet, inte så värst snäll. Hon är rapp och har därför mer utan en snobbig attityd. Figurerna har fått dem att framstå som de änglar de är, men tittar man noga på deras ansikten så träder deras sanna personligheter fram.

Stocking är lite mer välbyggd. Det är en tung figur eftersom håret är så enormt. Det sprider sig runt figuren som ett slags täcke. Vänder man den åt andra hållet ser man enbart blått.

DSC_0008

Men trots det stora håret, så är detta en Alter figur, vilket betyder kvalitet. När man tar en titt på hennes klädsel så syns det att arbetet som lagts ner bakom figuren varit tidskrävande.

DSC_0005

Personligen tycker jag att utav alla fyra figurer som finns i denna serie så är Stocking den minst intressanta, men då är det också för att hon är den karaktär jag bryr mig om minst. Det betyder definitivt inte att hon inte faller mig i smaken – bara det att de andra är bättre än henne.

Min favorit är fortfarande Panty, både som figur och karaktär. Men Stocking är lika bra gjord som hennes syster. Däremot tycker jag att Stockings skor inte är lika intressanta. Men det beror ju på hur hon är som karaktär. Till skillnad från Panty så tar Stocking av sig sina strumpor som blir till svärd. Därför är hennes randiga strumpor det man ska lägga fokus på.

DSC_0009

I helhet är detta en riktigt fin figur. Det är också en väldigt stor sådan så man får ha lite utrymme innan man packar upp henne. Hon har dock sämst kvalitet utav alla fyra om man vill ha hela samlingen. Jag tror detta beror på att Alter kanske fuskade lite i och med att de visste att hon skulle sälja bra då hon är den populäraste karaktären? Vad vet jag! Men hon är helt klart värd pengarna. Hon är tyvärr lite svår att få tag i då dessa inte produceras längre. Jag köpte henne second hand men hon var oöppnad så det var så gott som nytt, dessutom var det från en riktig butik så det var ett rimligt pris. Hon finns alltid på eBay fast till skyhöga priser. Vill man ha henne får man chansa och vänta eller betala högt. Jag hade tur som hittade henne så billigt. Tycker absolut inte hon är värd att köpas på eBay om man nu inte är desperat. Men hon är verkligen något för varenda samlare. Även om man inte sett serien så måste man nog medge att hon är rätt söt och har en väldigt häftig frisyr. Hur ofta ser man karaktärer med blått och rosa hår i en sådan kombination?

DSC_0010

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *