Figurer, Recensioner, Samlarprylar

Kneesocks Daemon

Det har tidigare skrivits om änglasystrarna Panty och Stocking från animen som titulerats efter dem – Panty & Stocking with Garterbelt, men det kanske inte framgått i mina inlägg att de faktiskt har rivaler i form av demonsystrar? Även dessa djävlar har dedicerats figurer av det stora figurföretaget Alter. Detta företag är enligt mig det bästa som finns. Har man alternativ att välja bland ska man alltid välja Alter!

Hur som helst, så är det den blåhåriga demonen jag skriver om idag, nämligen Kneesocks Daemon. Hon är väldigt smal, nästan spinkig. Precis som de flesta avbildningar av djävlar så är hon röd. Personligen tycker jag att det är färgen på henne som gör henne så charmig.

DSC_0006

Som ni kanske ser på bilden ovan så har hon även sylvassa huggtänder och ett skarpt horn. Hon har även glasögon som är ganska svåra att få på figuren då man måste dra av hennes hår och försiktigt sticka in bågarna i tinningarna på henne. Glasögonen är gjorda av något material som påminner om ståltråd och är därför lätt böjbart. Hon kommer dock med tre reservpar så man får ett par chanser på sig att lyckas. Det gick bra för mig på första försöket.

Kneesocks hår är ganska långt och väldigt ljust. Det skapar en slags häftig kontrast. Hon har håret uppsatt i en lång tofs och har en sned lugg. Hon ska vara lite överklass och rätt snobbig och jag tycker figuren utstrålar hennes kaxiga attityd. Hon ska även se stereotypiskt smart ut.

DSC_0003

Trots hennes prestige så är hon som sagt en demon. När hon förvandlar sig så försvinner all etikett och hennes klädsel blir plötsligt en kort dräkt gjord i latex som lämnar lite åt fantasin. Själv tycker jag att hon ser otroligt snygg ut trots sexuella implikationer. Hon ska ju vara attraktiv och förförisk på ett lustfullt och ganska djävulskt sätt, så figuren har uppnått en poäng i alla fall. Sen har figuren även ett par svarta demoniska vingar som är typiska för alla djävlar i denna serie. Även hennes syster Scanty har dem (ska skriva om henne senare).

DSC_0007

Kneesocks är den näst bästa karaktären och figuren i denna serie. Jag är otroligt nöjd med mitt köp. Hon var faktiskt den dyraste av dem alla i och med att hon är så eftertraktad. Stocking är svårare att hitta, men Kneesocks är nära. De är båda väldigt populära figurer. Lyckligt nog hittade jag Stocking till ett rimligt pris men Kneesocks var helt omöjlig att hitta. Till slut gav jag upp och betalade en relativt hög summa för henne eftersom hon inte säljs längre och jag ville ha henne. Kan ju säga att jag inte ångrat mig för vem vill inte ha en läcker demon i sin samling?

DSC_0001

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *