Figurer, Recensioner, Samlarprylar

Scanty Daemon

Då var det dags att skriva om den sista figuren i min Panty & Stocking with Garterbelt kollektion. Även denna är gjord av Alter så det blir onödigt om jag skriver om hur bra de är som företag en fjärde gång. Ni som följer mig kan nog säkerligen se på bilderna att detta är en detaljerad och välmålad figur.

DSC_0009

Scanty är Kneesocks syster, därför är även hon en djävul. Till skillnad från Kneesocks är hon lite mer vågad. Hon är även lite mer försedd i den attraktiva biten. Eller, egentligen inte, det är ju en smaksak. Men personligen tycker jag att hon är fysiskt sett mer vacker. Trots hennes charmiga attribut så är hon den figur jag bryr mig minst om i denna samling. Det kan bero på att hon har ett relativt vanligt ansiktsuttryck som de flesta onda demoner brukar ha. Sen är jag inte så värst förälskad i hennes hår. Men det är inte figurens fel utan karaktären ska se ut såhär. Men som figurkritiker kan man tycka att håret förstör lite.

DSC_0011

Som tur är så är det stora håret bakom henne och det är framsidan som är det viktiga. Scantys framsida är rätt vass, bokstavligen. Hon är rätt svår att hålla i när man ska förflytta henne för man sticker sig lätt på nitarna som sitter på hennes klädsel. Hennes klädsel är definitivt mer ond till utseendet än Kneesocks, och även mer vågad.

DSC_0010

Hennes kjol går faktiskt att lyfta upp en bit beroende på hur mycket man vill visa av hennes underkläder. Jag tycker inte figurer som enbart ställs ut p.g.a. sexuella syften är fina och de skulle aldrig falla mig i smaken då jag köper dem för att de är karaktärer jag tycker om eller för att de tillhör en serie av figurer jag vill ha som samling. Så jag valde att dra ner kjolen så långt som möjligt. Lite vill jag nog ändå lämna åt fantasin!

Men i helhet så är detta en snygg figur. Även om håret är stort och klumpigt så är själva skulpturen makalöst elegant gjord. Klädseln ser ut som lack fast det bara är PVC. Hon är även den billigaste av dem alla och finns alltid att köpa i de flesta second hand butiker. I och med att hon saknar popularitet så är hon en figur som inte ökar mycket i värde. För en samlare bör det vara ett glädjebesked. Så om du vill ha en läcker demon till ett rimligt pris, köp Scanty. Hon är värd varenda öre!

DSC_0008

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *