Mat, Recensioner

GoGreen – Thai Curry

Igår skrev jag om en grytbas från GoGreen som var indisk. Tänkte att jag lika gärna väl kan skriva om den andra jag köpte redan nu så jag får det gjort. Den andra grytbasen vi köpte var “Thai Curry”. Detta är en thailändsk currygryta som är baserad på gul currypasta, kokosmjölk och typisk lime/citrongräs. Den innehåller allt som en thailändsk gryta brukar göra.

DSC_0001

Precis som den indiska grytan så kunde man slänga i vad man ville. Jag valde återigen att använda quornbitar men även lite wokgrönsaker. Grytbasen innehåller redan lite av GoGreens ärter men jag gillar att ha rejält med grönsaker.

DSC_0002

Även denna förpackning fick spädas ut lite med vatten då den var alldeles för trög. Så jag rekommenderar GoGreen att ändra deras instruktioner.

DSC_0003

Vi hade ris till grytan men inte traditionellt jasminris som egentligen hade varit ultimat. Men grytan var underbar ändå. Den var krämig och sprängfylld med härliga smaker. Den är en aning stark men det var vi beredda på då paketet hade förvarnat oss.

DSC_0004

Om jag var tvungen att välja mellan de två grytbaser vi köpte skulle jag välja denna för smakens skull men den indiska för hälsans skull. Båda innehåller kokosmjölk vilket inte är det nyttigaste som finns, men i måttliga mängder är det alltid okej och den indiska grytan hade mindre kalorier. Men båda är goda och jag tror säkert att de andra som vi inte provat än är lika underbara. Jag ser fram emot att prova fler av GoGreens ljuvliga produkter. Och jag önskar fortfarande en större förpackning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *